Fotoshoot: Model Gabriëlle

Op de valreep in 2014 heb ik de winnares van de Facebook like actie voor de lens mogen hebben. Ondanks dat het even duurde voor we een passende afspraak wisten te maken hebben we een geweldige shoot gehad. Gabriëlle is professioneel violiste, viool docent en eigenaresse van http://www.vioolverkoop.nl.

De fotoshoot hebben we bij haar thuis gedaan in een voor haar vertrouwde omgeving. Daarbij heb ik gebruik gemaakt van zoveel mogelijk bestaand licht. Alleen in uiterste noodzaak heb ik flitslicht gebruikt. Persoonlijk vindt ik het een uitdaging om onder lastige omstandigheden met bestaand licht toch een heel mooi resultaat neer te zetten. Hieronder volgen een aantal resultaten uit de shoot.

Het was een heel gezellige en leerzame middag met erg mooie resultaten! Voor meer indrukken zie mijn Portfolio.

Gabrielle (7)

20141229-LogoZwart-029-2

20141229-LogoWit-030

Gabriëlle Butler

20141229-LogoZwart-035

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *