Fotoshoot met Marlies

Marlies is mijn vrouw, ze is enorm veelzijdig. Haar grootste passie is haar muziek. Ze speelt op hoog niveau Panfluit en speelt in diverse ensembles. Daarnaast maakt ze bijvoorbeeld ook te gekke taarten. Echte eetbare kunstwerken wat mij betreft.

Marlies de Roos

Marlies de Roos

De herfst is Marlies haar favoriete seizoen en al jaren lang een grote wens om in dat seizoen een keer een mooie fotoshoot te doen. We vonden het hoog tijd om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan dus we zijn erop uit getrokken om de daad bij het woord te voegen.

We hebben op 2 locaties geschoten in de omgeving van Hilversum. De eerste locatie ligt langs “de Weg over Anna’s Hoeve”. Daar ligt een parkeerplaats bij een meertje waar we de eerste set hebben geschoten. Daarna zijn we doorgereden naar het Goois Natuurreservaat.

Marlies de Roos

Marlies de Roos

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *